بدون شک اولین نیاز یک کافه، قهوه است.

قهوه هایی که در کافه استفاده می شوند باید به صورتِ دان، خریداری شوند و در لحظه آسیاب شده و عصاره گیری شوند تا عطر و طعم خود را حفظ کنند.

این محصول از 50 درصد قهوه عربیکا و 50 درصد قهوه روبوستا تشکیل شده و طعم بالانسی از تلخی و ترشیِ مطلوب را همراه با کِرِمای قوی در اختیارتان قرار می دهد.

این قهوه برای علاقمندان به لاته آرت بسیار مناسب است زیرا با کِرِمای خوبی که ایجاد می کند، در شکل گیری هرچه زیباتر پَتِرن روی کاپ بسیار تاثیرگذار است.

پیام بگذارید