قهوه ترک، جذوه، ایبریک، ایبریق و … جالب است بدانید تمامی این اسم ها تنها اشاره مشترکی به ساده ترین و ابتدایی ترین روش عصاره گیری از قهوه به عنوان یک نوشیدنی در بین انسان ها دارند که تفاوت اندک آداب و رسوم دم کردن قهوه و اختلافات تاریخی سبب شکل گیری اسامی متفاوتی شده است.

در واقع نه تنها در این کشور ها بلکه در هیچ کشور دیگری که خارج از محدوده کمربند قهوه قرار داشته باشد , این گیاه دوست داشتنی رشد نمیکند و به محصول نمیرسد.

در این روش دم آوری سابه پودر مانند قهوه را در ظرفی پر از آب (یا حتی شیر) که معمولا از جنس فلز مس میباشد , حرارت میدهند تا قهوه به جوش آید .

درجه بسیار ریز آسیاب قهوه در این روش , سبب قوام , غلظت و گیرایی نوشیدنی نهایی میشود.

پیام بگذارید